Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 WolfQuest, to gra RPG, w której wcielasz się w wilka i wykonujesz różne zadania np. znalezienie partnera, ochrona szczeniaków, zabicie cielaka na ranczu itp. W pierwszych wersjach WQ można było znaleźć partnera, ale nie można było mieć szczeniaków. Możliwość ich posiadania wprowadzono dopiero w WolfQuest Survival of the pack. Gra została stworzona na podstawie wieloletniej obserwacji wilków (ich zachowań, zwyczajów itp.). Gra daje nam możliwość grania na multipayerze i singleplayerze. Na multiplayerze może grać max 5 osób. Ja sama przeszłam grę milion razy i nadal mi się nie znudziła. Screen zrobiony przeze mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 grałem i powiem, że nie ogarniam tej gry ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Grałem w nią i powiem, że niszczy mnie system walki Animacja jedzenia też wymiatała jak ostatnio odpalałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Ostatnio w tej grze jeden raz atakując wilka (kliknij "Leave now" i kiedy on odpowie, że idzie kliknij esc ->Pack stats i patrz jak punkty doświadczenia same się nabijają ) nabiłam sobie ponad 200 tys. punktów doświadczenia, a jama o nazwie Slought Creek jest od 50 tys. Niezły bonus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Grałam i ze dwa razy przeszłam całą Grafika może nie powala ale dosyć fajna fabuła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 (edytowany) No cóż. Ostatnio zaciekawiły mnie pogłoski o człowieku w WQ (strzela w nas na ranczu kiedy psy zaczną szczekać). Niektórzy widzieli go poza farmą. Jednak po spytaniu koordynatora WQ on odpisuje, że wszystkie zgłoszenia o człowieku na Amethyst Moutain i nad rzeką w Slought Creek dostaje z Polski i w grze nie ma człowieka. Sama się zastanawiałam, badałam wszystkie screeny i nie ma żadnej różnicy między ludźmi przedstawionymi na screenach. Jednak po zbadaniu screenów przyszłą pora na poszukiwania i jak się okazało człowieka nie ma. Przeszukałam całe mapy kilka razy i nic. Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Unbridle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Wygląda interesująco aż sobie pobiorę. Grafika może nie powala ale nie jest ona najważniejsza w końcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Gra daję Nam też możliwość posiadania jednego białego szczeniaka. Musimy najpierw odblokować jamę o nazwie Sloght Creek. Jeśli ktoś będzie chciał wiedzieć jak to zrobić... Na yt jest pełno poradników o tym. ^^ A Unek odkryła to sama. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts