Artem Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Cześć! Huh! Dużo nowych kuców dzisiaj na forum! Oczywiście to pozytywna wiadomość! Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Witaj na forum kolejna osoba w moim roczniku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Najmilsza atmosfera na całym forum! Ta atmosfera to naturalna konsekwencja obecnosci mojej wspanialej osoby.... By the way... Witaj na forum! Baw się dobrze! I standardowo: Dzisiaj wszystkich oprocz mnie przywitala Pinkie piosenką... Moderatorze dlaczego mnie pominąles? DLACZEEEGOOO!??? Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez PyroxPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Dzisiaj wszystkich oprocz mnie przywitala Pinkie piosenką... Moderatorze dlaczego mnie pominąles? DLACZEEEGOOO!??? Faktycznie... Masz prawo mnie za to znienawidzić. Albo jeśli Cię to uszczęśliwi, to się za karę spoliczkuję. xD A teraz już kończę off-top i nadrabiam straty. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Dzięki za pamięć XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ta atmosfera to naturalna konsekwencja obecnosci mojej wspanialej osoby.... Uważaj z tym kokserstwem, bo cię własna zajebistość potrąci... :YhZzy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowQubePL Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Wszystkim, jeszcze raz bardzo dziękuję za miłe powitanie na forum. Łapcie . I jeszcze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Na ster burtę! Ruszać się! Salwa na lewo! KA-BOOM!!! Ładój! Oficerze Qube! Potrzebujemy pana na mostku! Znowu mi odwala, ide wziąść leki... :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Swiatyj Boże. Czegom jest świadkiem? Nieważne, po prostu przejdę do rzeczy. Zdrawstwuj, prezentu nie dostaniesz. Baw się dobrze, nie podpadnij kolorowym, udzielaj się, rób co tam jeszcze chcesz. Pytanie, czy interesujesz się tradycyjnym RPG (kartka, ołówek, kostki, wyobraźnia)? I drugie, jakim sposobem trafiłeś do tego grajdołka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowQubePL Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 (edytowany) Swiatyj Boże. Czegom jest świadkiem? Nieważne, po prostu przejdę do rzeczy. Zdrawstwuj, prezentu nie dostaniesz. Baw się dobrze, nie podpadnij kolorowym, udzielaj się, rób co tam jeszcze chcesz. Pytanie, czy interesujesz się tradycyjnym RPG (kartka, ołówek, kostki, wyobraźnia)? I drugie, jakim sposobem trafiłeś do tego grajdołka? 1. Nigdy nie grałem w takie RPG, ale kiedyś na pewno spróbuję 2. Kolega [Wielki minister do spraw zajedwabistości(PyroxPL)] namówił mnie do rejestracji Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez ShadowQubePL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Jaki kolega, szeregowy Qube!? Minister do spraw Zajedwabistosci i najlepszy kumpel PyroxPL! Zwracaj sie z szacunkiem do starszych, mlodziencze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się