amortiis Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 (edytowany) Hello chciałbym wam przedstawić Legends Of Equerstia w grze możemy być Pegazem Jednorożcem i Ziemskim możemy wybrać kolor naszej postaci fryzury i ogonu zmienić tak że wygląąd wychować psa i smoka ale nie wiem jak to z tymi smokami nie umiem znaleść jajka. Jeżeli chcecie się dowiedzieć więcej o grze dawać tu http://www.legendsofequestria.com/ Zachęcam też do dawania screenów waszych postaci lub ich opisu i OC . Edytowano Lipiec 8, 2013 przez amortiis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Tak i to duże ostatnio był upade czy jakoś tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 yyyyyyyyyyyyyyyy... Okey, ale wiesz, że to jedna ze stron polecanych przez nasze forum? ma nawet reklamę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Ups muszę się z tego wyspowiadać wiesz co ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Ciekawe ile jeszcze będą pracować nad tym projektem, bo już z chęcią bym to pobrał. Ale niestety jeszcze nie ma downloadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Czekam ze zniecierpliwieniem, nawet większym, niż na wakacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 To będzie online w 7 lipca lub stycznia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubii1200 Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Projekt jest ciekawy. Pobrałem tą gre i jak się okazuje, jest niezła a to dopiero pre-Alpha! Ja jak narazie stworzyłem pegaza którym gra się świetnie, jedyny minus jest taki że pegaz nie może walczyć (jeszcze) i że jest dosyć mało miejsc ;\, ale i tak LoE zapowiada się ciekawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) YAY YAY YAY można pobierać. Jeszcze tylko 16 minut i gram. Dawać screeny waszych postaci. Edytowano Lipiec 7, 2013 przez amortiis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) Ale niestety jeszcze nie ma downloadu. mam to już na kompie od 5 kwietnia ;-; dodatkowo powię, że można w grze puszczać własną muzykę. wystarczy zmienić plik muzyczny Edytowano Lipiec 7, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubii1200 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Gdyby ktoś chciał pograć to mój nick: hubii1200 Oraz gram na świecie Piaffe zapraszam ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) Jak będzie możliwość to założę serwer dla polskich bronych. Bo jak na razie Lagi są na tych 3 serwerach nq. Edytowano Lipiec 7, 2013 przez amortiis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 bym zagrał i ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Dobra trochu zaniedbałem ten temat . Za wiele nie wię o Legends Of Equestria ale co tam ma ktoś może z was smoka lub wie gdzie zakupić jajko? PS: Te bugi doprowadzają mnie do szału moja postać się usuneła . Edytowano Lipiec 8, 2013 przez amortiis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 ktos ma moze linka do tej gry??? checi mi narobiliscie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 ktos ma moze linka do tej gry??? checi mi narobiliscie. Jak się nauczysz czytać pierwszy post, to i owszem. Zresztą, i tak włączyli serwery tylko na weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 Wejdz w linka na temacie i kliknij dowunloads i tam jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Ja bym z chęcią pograła, ale tam gdzie jest link Downloads nie ma nic. Pobrałam coś co myślałam ze będzie grą, gdy się chce zalogować pisze mi ze ,,No game access". Wie ktoś o co w tym chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Jak się nauczysz czytać pierwszy post, to i owszem. Zresztą, i tak włączyli serwery tylko na weekend. Umiem czytać i czytałem pierwszy post. Tylko chodzi mi o to że już niektórzy mają a ja mam takiego pecha że nigdy nie trafiam jak są otwarte serwery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amortiis Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Aha to rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Ja nie mam dostępu do gry D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Teraz to nie ma się co dziwić. LoE było dostępne na stress testy (testy pojemnościowe - jakby ktoś się zastanawiał dlaczego nie da się zalogować i do tego strasznie laguje rzucanie zaklęć), chyba podczas konwentu Everfree NW. Gra ogólnie dużo się nie ruszyła przez te pół roku (nie wydaje mi się, żeby kiedykolwiek ten projekt skończyli, oraz o ile skończą. żeby był w stanie utrzymać mnie przy sobie na dużej niż weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash303 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Pomoże mi ktoś z tym pytaniem żebym się zarejestrował. Co to jest nazwa Twilight Sparkle za towarzysza smoka?: I Co to jest kolor sierści (ciało) z Rarity?: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Taaa... Rozumiem, że google translator jest zły, ale nawet przy tak przetłumaczonych pytaniach nie powinno być trudno się domyślić. Jak ma na imię smok, który jest towarzyszem Twilight Sparkle? (imię, nazwa własne, nie różniąca się między wersją polską, a angielską) I jakiego koloru jest Rarity (a właściwie jej ciało/sierść)? (nazwa koloru -> google translator nie powinien mieć trudności z poprawnym przetłumaczeniem tego jednego słowa). Tylko miej na uwadze, że w chwili obecnej nie prowadzą testów. Ten test z początku miesiąca był drugi. Kolejny bezie pewnie za pół roku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash303 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Bardzo ci Dziękuję. Nibi Bardzo mi pomogłeś już się zarejestrowałem dzięki Mam pytanie czemu nie można pobrać tej gry ? ktoś wie dlaczego. Jak tak to proszę o odpowiedz. Bardzo dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts