Eter Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Są tutaj jacyś maniacy ? Link do komentarza
Legion990 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Ta, mam Arme 2 CO oraz Arme 3. Link do komentarza
Eter Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Ta, mam Arme 2 CO oraz Arme 3. Słodko , można by się umówić na partyjkę, tyle że obecnie będę mieć tylko arma 3 ponieważ przesiałem gdzieś płyty z arma 2 /oa a nie były zarejestrowane na steamie Link do komentarza
Legion990 Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Spoko. Kiedy zechcerz mimo iz arma 3 narazie niema az tyle opcji. No chyba ze Wasteland bysmy razem zagrali. Link do komentarza
Eter Napisano Czerwiec 21, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) No i się wkurzyłem... przesiałem gdzieś arme 2 / oa więc cym prędzej trzeba kupić arma 3. Spoko luz wchodzę na keye.pl kupuje i robię przelew a klucza nie ma. Piszę emaila do działu pomocy i dowiaduje się że klucz z ich strony dostanę we wrześniu po premierze, oraz ich klucz nie daje możliwości uczestniczenia w alfie / becie . Trzeba było kupić przez tego zakichanego steama ... To jest takie słodkie... Edytowano Czerwiec 21, 2013 przez Eternal Link do komentarza
Legion990 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 No i się wkurzyłem... przesiałem gdzieś arme 2 / oa więc cym prędzej trzeba kupić arma 3. Spoko luz wchodzę na keye.pl kupuje i robię przelew a klucza nie ma. Piszę emaila do działu pomocy i dowiaduje się że klucz z ich strony dostanę we wrześniu po premierze, oraz ich klucz nie daje możliwości uczestniczenia w alfie / becie . Trzeba było kupić przez tego zakichanego steama ... To jest takie słodkie... Heh, to sie nazywa pech. ja jak kupuje jakas gre to zawsze przez steama Link do komentarza
Eter Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Heh, to sie nazywa pech. ja jak kupuje jakas gre to zawsze przez steama Ehh muszę znaleźć moje płytki z armą 2 /oa i czekać do września. Link do komentarza
Khornel Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ja odkładam na premierę Army 3. W Polsce ma być tańsza niż Alfa/Beta na Steamie Link do komentarza
Recommended Posts