Gość Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 (edytowany) witą. ostatnio pewien kolega podesłał mi ciekawego gamemoda go gry Garry's mod. zwie się on Elevator: source. z tego co wiem (a wiem źle) chodzi tam o to, żeby dojechać windą na samą górę budynku, a po drodze spotykają nas różne sytuacje. ;-; http://www.pixeltailgames.com/elevator/ le filmik na yt: http://www.youtube.com/watch?v=1n1Ipk7Nf4U Odkryj ukrytą treść mógłby ktoś poinstruować mnie jak go dodać? xD Edytowano Czerwiec 18, 2013 przez Gość Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Zagrałem z ciekawości. Namęczyłem się, żeby to w ogóle uruchomić - błędy skryptów, tekstur etc. Żadne poradniki nie pomagały. Także autor dał ciała nie pisząc żadnego FAQ, readme czy nie zakładając forum. Początkowo czuć dziwaczny klimat, ale z czasem cała ta jazda robi się nudna. Nie takie rzeczy w internecie i Silent Hill 1-4 się widziało. Fajna ciekawostka na 10 min. Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 jak Ty to... jak to uruchomiłeś? ;-; Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Mod wymaga: Half Life 2: Episode 2 Moda Garry's Moda (ja mam komercyjną wersję) Folder "Elevator" wrzucasz do: Steam/steamapps/common/GarrysMod/garrysmod/gamemodes Uruchamiasz GModa i w liście gier/map powinieneś mieć Elevator Source. Naciskasz, zaznaczasz jedyną mapę i uruchamiasz. Ja męczyłem się tyle czasu, że mogę powiedzieć tyle - szkoda czasu. Lepiej obejrzeć filmik na YT (może są jakieś bez komentarzy) Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 nie mam folderu GarrysMod w common :I Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Dnia 30.06.2013 o 09:12, NuclearVision napisał: nie mam folderu GarrysMod w common :IA może - Steam/steamapps/twoja nazwa użytkownika ?Tak czy inaczej ten mod to dla mnie niewypał. Pomysł ciekawy, ale realizacja woła o pomstę do nieba. Grałem w wiele modów, w tym w genialną Minervę: Metastasis - polecam jeśli jakimś cudem nie grałeś. (jest na steamie) Link do komentarza
Gość Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 się okazało, że w steamapps, lecz nie w folderze z moją nazwą tylko brata ;-; Link do komentarza
Recommended Posts