Marcos Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Ekhem... Ekhem ekhem... Cóż... Ale się zaraz ośmieszę.... Od ponad miesiąca tworze filmiki. Na początku były to tandetne tributy ale ostatnio zrobiłem PMV. Nie mam talentu do robienia takich rzeczy ale co tam Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/user/BloodDarkPearl To chyba wszystko. Nie będę was więcej zanudzał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Myślałem że to kolejny shit, jednak spodobały mi się te hołdy, masz subskrypcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano Czerwiec 25, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Niestety istnieje wiele badziewnych filmików tego typu na YT. Staram się jakoś urozmaicać swoje dzieła by mogły się wybić. Nie zawsze mi to wychodzi -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Witam Marcos. Widzę że tu też zagościłeś , Nie masz co się wstydzić swoich dzieł. Mam nadzieję, że inni docenią twój wysiłek. Ja doceniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Po kilkunastu dniach leniwienia się... przedstawiam wam PMV z księżniczkami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Dawno tutaj nic nie pisałem Tym razem dwa filmiki (Masówka!) Trochę szkolnego terroru XD I moja pierwsza próba użycia efektów. Not bad I think Zachęcam do komentowania, lajkowania i subskrypcji (Ale żebrze XD) Edytowano Lipiec 30, 2013 przez Marcos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Bardzo dobrze wychodzą ci te filmiki. przede mną długa droga żeby coś sensownego mi wyszło. Czekam na kolejne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts