GoldenLeaf Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Poprzedni temat chyba zabiłam Ale bez obaw obywatele, niniejszym wracam! Oto moje skromne bazgrołeczki (mniej więcej od najnowszego) Kredens i Twi z dedykacją dla Fagg Jeszcze nie dokończyłam, zastanawiam się nad oczami. Otworzyć? Księżniczka Celestia (troszkę opalona) Zecora z tłem własnego pomysłu. Dumna z niej jestem Discord, również z dedykacją dla Fagg. Uwielbiam tego gościa! Applejack zmieniła fryzurę! Z dedykacją dla Mistrza Magpie'a. AJ jako źrebaczek Indżojcie, komentujcie, poprawiajcie. Do zobaczyska! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Bardzo ładne rysunki. Trochę dużo tego z dedykacją dla Fagg xD Wydaje mi się czy Discord ma trochę dziwną twarz? Uch, moja szyja, coś mi gruchnęło xd Bardzo fajny podpis. Tło u Zecory jest pomysłowe i bardzo ładnie wygląda :> Jakimi kredkami kolorujesz? Przyjmujesz requesty? Wiesz, że można było kontynuować temat, tylko akurat nikt na niego nie wchodził, bo ma coś innego do roboty. Jest wiele takich tematów, w których pisze tylko autor i prawie nikt nie komentuje, jednakże go nie usuwa EDIT: Kredens chyba trochę przytyła Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Nothing Significant Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Bardzo dziękuję ^_^ Aż 2 jak sobie Faggusia zażyczyła to i ma :3 Może lodu? Głównie Lyra albo podobne do niej podwójne z Tesco Przyjmuję Usunęłam przypadkiem :O a ludki komentowały, tylko ja długo nic nie wstawiałam, a jak już wstawiłam to mi się linki pochrupały, chciałam usunąć posta i nie wyszło To jest Kredens-źrebak, ona była kiedyś bardziej pulchna ^_^ jej obecny design mnie nie przekonuje, ale jako dzieciak była śliczna *.* Celestia i Luna wyglądają super takie szczupłe, ale Kredensik mi jakoś nie podchodzi. Dziwna jestem :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Zaraz sobie lodu przyłożę, jak tylko napiszę post idę kraść mrożonki z lodówki No okej, była, ale nie aż tak xd A jak dla mnie, oczuf nie musisz dokańczać, bo wyglądają jakby się cieszyły. Ohohoho, skoro przyjmujesz to narysuj mi... Vinyl! Ja nie umiem usuwać tematu. Boże, ludku, jesteś na serio dziwna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Prosisz: "poprawiajcie" - to poprawiam. Po kolei. 1) - Kredens ma skrzydło jakby doklejone. Pyszczek trochę za pulchny i nos niezbyt zgrabny. Zad też szerokawy. - U Twilight trochę zbyt krótkie i niezgrabne kopyto. 2) - Celestyja... oj, tu jest kiepsko. Po pierwsze, za niska. Róg zbyt krótki i kształt pyska nie taki, jak trzeba. Skrzydła za bardzo skierowane ku górze. Cutie Mark wygląda jak słonecznik. 3) Bezbłędnie 4) Chyba sama wiesz, co jest nie tak? ; ) 5) Ładnie, chyba nie mam się czego uczepić. 6) Urocza. Uszy trochę za małe. Skaner/aparat zjadł trochę koloru, czy mi się wydaje? Poćwiczysz proporcje i będzie ok. No i pochwała Ci się należy za kolorowanie. Cierpliwość musisz mieć do tego. ______________ EDIT: Pomyliły mi się rysunki nr. 3 i 4, już zmienione. Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez The Valkyrie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Dziękuję za obszerny komentarz na pewno będę jeszcze sporo ćwiczyła. Kolorki w oryginale są bardziej żywe i jaśniejsze, ale komórka tego nie odda :( spróbuję się dorwać do skanera, może będzie lepiej. Kredens i Twi faktycznie nieforemne, ale na ogół moje kuce po prostu sobie stoją, także tego. Celcia serio za niska? Na to nie wpadłam Co nie tak z Zecorą poza cienkim papierem, w którym robią się dziury i pozaginaną od trzymania w książce kartką oraz za małych tylnych kopyt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts