Wolf0507 Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Witajcie! Ostatnio gram w grę o nazwie Project Zomboid.Jakoś idzie ,ale najczęściej ginę podczas pierwszego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Zagrałem, wieczorkiem, za 4 podejściem przetrwałem ponad tydzień, potem już musiałem kompa wyłączać i kłaść się (szkoła i te sprawy, a druga to w sam raz czas coby się położyć) gra przyjemna, czekam na multi, fajnie się walczy i stara przetrwać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Po filmikach Bungo gra wygląda fajnie. W tej wersji demo jest co-op multi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Nie bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 2, 2012 Share Napisano Maj 2, 2012 Obejrzałem filmy Bunga i gra wygląda ciekawie i zagram sobie napewno. Co do multi- w tym roku nie jest planowane .(wow sam sobie odpowiadam ;p) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts