DawidDS Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Witam serdecznie wszystkich i każdego z osobna! Mam przyjemność przedstawić wam całkiem nowy serwer dla Bronies i Pegasisters. Jego adres znajdziecie tutaj: 91.234.217.6:27058 Co można znaleźć na tym serwerze? Oto lista: * Mapy MLP (Appleloosa_Trade, DJ PON3S CLUB itd.) * Masa dźwięków (!soundlist) z produkcji Hasbro oraz nie tylko * Darmowy JetPack (bind "klawisz" +sm_jetpack) * Bądź robotem (!robot) * Frag Radio (!radio) * Ochrona przed spawnkillem * Natychmiastowy respawn * Trade Chat * Ponyspensers (!poni) * Widok 3 osoby (!tp oraz !fp) Oraz wiele innych, jeżeli poprosisz admina. Ten serwer potrzebuje CIEBIE, serdecznie zapraszam! Edytowano Marzec 7, 2014 przez DawidDS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 zagrą ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Jakie tryby gry? Wpadnę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Tryb można to nazwać deathmatch Czyste latanie po dość sporej mapce i ciekawe rozmowy + dźwięki z saysounds. Zapraszam Zapraszam również do grupy (przyszłe eventy i konkursy): http://steamcommunity.com/gid/103582791434408312 Edytowano Lipiec 2, 2013 przez DawidDS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) A inne tryby? ZF, VSH, FF2, DR, TFDB, PH, FW? Edytowano Lipiec 2, 2013 przez Xylo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 Jeżeli serwer będzie na tyle popularny to społeczność zadecyduje, nie wszyscy lubią FF2. Na ten moment nie mogę nic więcej powiedzieć o trybach, ale nie mówię nie:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Serwer fajny, ogrom dzwięków, ale mało graczy. Jakieś 10 osób było ale wszyscy sie zmyli.Serwer fajny, ogrom dzwięków, ale mało graczy. Jakieś 10 osób było ale wszyscy sie zmyli. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Próbujemy wyrobić sobie stałych graczy, tak więc zapraszam serdecznie I tak chętnie przyjmę propozycje na temat serwera - PW. Screeny z dzisiejszej zabawy: Edytowano Lipiec 2, 2013 przez DawidDS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Pisklaczany chętnie wpadnie- jutro wieczór :3 Nie ma to jak dobry deathmatch 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 bym grau, lecz mapy jakoś nie chce mi pobrać ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXway Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Wejdę tu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 bym grau, lecz mapy jakoś nie chce mi pobrać ;-; Jest na to rada, gdy pobranie zostało przerwane lub zawieszone w niewłaściwym momencie. Wejdź do katalogów steam: \Steam\steamapps\common\Team Fortress 2\tf\download\maps\trade_Appleloosa_v2.bsp I usuń oraz po ponownym połączeniu pobierzesz ją na nowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Niestety jestem leniem i niechce mi sie pisać na PW Lista pomysłów: -Odgłosy przy zabiciu( double kill, monster kill itd.) -Mniejsza mapka, na tej zanim dolece na jetpaku zajmie chwile -Serwerowe efekty czapek( widziałem na jednym z serwerów chyba maxplay) -System umiejętności za punkty zdobyte za fragi (rakieta napalmowa, wyży skok itd.) -Jakieś eventy x10 lub 100% crit (grałem, zajebioza) Jedno pytanie: Czy posiadacie strone, forum czy cokolwiek?Aha i jeszcze jedno: Saxxy to autentyk czy mod?Jak co to już się stałem stałym bywalcemJak co to już się stałem stałym bywalcemTak się dzieje jak mi net na chwile wysiadaTak się dzieje jak mi net na chwile wysiada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 -Odgłosy przy zabiciu( double kill, monster kill itd.) Już jest wystarczająco dźwięków, a mod odgazm jest wgrany (na serię zabójstw). -Mniejsza mapka, na tej zanim dolece na jetpaku zajmie chwile Później zostanie włączona rotacja i więcej mapek mlp (są już przygotowane). -Serwerowe efekty czapek( widziałem na jednym z serwerów chyba maxplay) Ktoś udostępnił moda na alienmodders i valve zablokowało efekt czapek, zostały tylko efekty broni (które są słabe). -System umiejętności za punkty zdobyte za fragi (rakieta napalmowa, wyży skok itd.) Są równe szanse dla nowego i starego gracza czyli "rtd", losujesz krytyki, naprowadzające pociski, noclip itd. ale również złe rzeczy :> -Jakieś eventy x10 lub 100% crit (grałem, zajebioza) Odpowiedź taka sama jak powyżej. Jedno pytanie: Czy posiadacie strone, forum czy cokolwiek? Grupa Steam jak na ten moment: Pootis Bard Polska Aha i jeszcze jedno: Saxxy to autentyk czy mod? Mod, w przypływie weny rozdaję wszystkim saxxy do czasu śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Ok jest fajne, nareście zmany mapy. Jednak teraz serwer świeci pustkami. Tylko jedno: troche niepasuje mi tu mvm ( oczywiście to moja opinia) Jakbyś mógł to napiss na PW wszystkie mapy na serwerze, może jakieś bede miał pomyśły na mapy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 MVM było czysto dla celów 4fun I tak, świeci pustkami :( Nie mam czasu tego rozkręcać - praca. Mapy napiszę tutaj, to nie tajemnica: trade_Appleloosa_v2 mlp_dj_pon3s_club_safev2 mlp_hearths_warming_cabinv2 cp_canterlot_wg_b2 cp_pony_fortress_rc3 koth_appleacres_b3 dm_ponyville_hospital_b4 mlp_appleloosa_trainv2 discords_canterlot_b8 cp_lunas_castle_b4 dm_pony_sweetandelite koth_ponyville_b4 cp_pony_fortress_rc3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 OK a przyjmujesz mapy spoza MLP (np. mapy Orange) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 szczerze, pograłem z 2 godziny, nie widziałem żadnego admina, tylko rozwścieczonych 12-latków, więc zdecydowałem że za długo tam nie pobędę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Rozwścieczonych 12 latków? Mutuję, jeżelie jestem na serwerze. Jestem online bardzo często, ale nie na serwerze. Jeżeli jesteś chętny to możesz kandydować na administratora i dam okres próbny, jeżeli się sprawdzisz zostaniesz na stałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Chętnie wbiję na serwer i zobaczę co w Pootis'ach piszczy,do zobaczenia Mój nick to HiddenCannon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 ADM? Zgłaszam kandydature Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 ADM? Zgłaszam kandydature Najpierw obecność na serwerze (: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Co poradze jak są wakacje i musiałem jechać na 2 tydnie do zadupia zwanego Kluczborkiem.Aha jeśli nie rozpoznałeś to Xylo jestem, miło mi .Sora nie Kluczbork tylko Byczyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Może to nie trade centah ale sprzedam strange latqjącą gilotynę, a raczej dwie za innego strangea Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidDS Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Zapraszam na naszą nową stronę internetową oraz forum: PootisBard.eu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts