Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 ma ich kilka , ale wymienię 3 które mi się podobają,: Rysowanie, Rzeźba i spiski ale tak w spiskach nie pobije Iwanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 No spiski też można w to włączyć,chodziło mi o coś innego,też na "S" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 wiem o co ci chodzi moja droga Octavio ale tu są dzieci, poco niszczyć im życie Seks, powiem tylko ze to słowo oznacza również po szwedzku liczbę 6, co dowodzi ze szwedek też potrafi być ostry i to nie tylko z powodu swoich śledzików, swoją drogą nigdy ich nie próbowałem , jedyną kiszoną rzecz ja znam i kocham jak każdy mieszkaniec Felkowego domu to ogórki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Oczywiście że Pan Szwedek jest ostry jak tylko chce,Finek wie o tym chyba najlepiej A i oto też mi nie chodziło chociaż to też niby można zaliczyć,chodziło o strajki Dobra nevermint,next! Kto pomylił swoją płeć w dzieciństwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Icia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Nope!To pomylili jego płeć a czy on wiedział czy nie to nie wiadomo xD Ale ta osoba była w towarzystwie Chibitalii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Węgry na pewno chodzi o nią Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Tak!Chodziło o naszą kochaną Węgierkę ^^ 2 punkty dla Zandi`ego! Kto jest przybranym "tatą" nie wspomnę o "mamię" Sealandii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 hm Szwedek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Anglia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 Yes,To pan Szwedek jego żonka Angol jest jego ojcem/bratem biologicznym ale jak już można było zauważyć,on go nie kocha Next za 4 punkty,ile micronacji było przedstawiane w Anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Strzelam 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Tag! Siland,Wy i Seborga 3 punkty idzie do Animal. Jakie słowo uwielbia Hong Kong? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 wiem, że ma dziwną maniere tak jak Chiny że dodaje słówko pewne do swych wypowiedzi które po polsku jest tłumaczone na Co nie (przynajmniej przez fanów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts