Tearise Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Ta, a miałam nie przyjmować zamówień, ale no cóż... Jako że muszę poćwiczyć rysowanie kuców, a są wakacje... Otwieram swoją pracownię! Na samym początku ostrzegam, że requesty będą wykonane w postaci szkiców, ponieważ tak jak wspominałam - ćwiczę anatomię. Ale jeżeli znajdę chwilę czasu z pewnością je pokoloruję :> A no i prócz kuców ewentualnie mogę narysować koty, ponieważ tu też muszę popracować nad anatomią. Więc... To chyba tyle :> LISTA ZAMÓWIEŃ: ~ brak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 To proszę narysuj mi jego tylko jako pegaza Odkryj ukrytą treść I Golden Fly c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Narysuj mi proszę: PinkiePie RainbowDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts