Zbysio Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) ddd Edytowano Wrzesień 1, 2016 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Hmm... kucyki są mocniejsze od Super Sayanów, bo u nich ogon też się robi żółty, a u Sayanów zwykle pozostaje brązowy, jeśli w ogóle go mają Poza tym, praca całkiem fajna, dobre wykorzystanie linii o różnej grubości. Sam kuc wygląda sporo lepiej od poprzednich, natomiast te efekty specjalne z energią to trochę słabiej wyglądają. Hmm... ciekawe jakiego ma cutie marka, bo w tej pozycji nie widać...A tak w ogóle, to jak się dobrze przyjrzeć z bardzo bliska, to idzie parę pikseli zauważyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 (edytowany) vvvv Edytowano Wrzesień 1, 2016 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Fajne, widać że już sobie ogarnąleś tableta po tych kilku dniach i jest lepiej btw, myślałem że tylko ja potrafię spędzić tak dużo czasu na rzeczy która na pierwszy rzut oka jest bardzo łatwa. Często mam tak, że widzę że coś nie pasuje, ale nie wiem co i próbuję różnych rzeczy co trochę zajmuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts