Twofacer Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) Witam. To moja... pierwsze publikacja na forum prologu i pełnego rozdziału jakiejkolwiek pracy. Bezimmiene Ostrze to opowieść w alternatywnym wszechświecie Equestrii w którym ludzie, krasnoludy... i parę innych ras żyje w tym samym świecie z kucami. Sam problem tego jak wyjaśniono brak takich informacji w serialu jest częścią fabuły. Akcja jest opowiadana z pierwszej osoby, w formie pisanej.(Ciężko mi to nazwać dziennikami, ale uznajmy taką nazwę.) Sama historia opowiada o młodym chłopaku znanym pod imieniem Naster wyruszającym w podróż tak jak nawykła robić rzesza osób w jego wieku. Podczas podróży dowiaduje się o tytułowym artefakcie zwanym Ostrzem bez Imienia i postanawia wraz z grupą innych chętnych wyruszyć na jego poszukiwania. Nic więcej zdradzać nie chcę. Prolog Rozdział I Edytowano Maj 12, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 2, 2020 Share Napisano Wrzesień 2, 2020 Martwe linki. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts