Bezik Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Siemka, szukam od jakiegoś czasu programu w którym miał bym modela / modelkę / może być nawet drewniany ludzik jak na moich książkach z fizyki. Znalazłem dzisiaj program, się nazywa, tyle że on ma tyle funkcji i dużo waży, a ja nie chcę programu który zrobi arta za mnie, tylko taki na którym będę sobie mógł podejrzeć z innej perspektywy postać jak nie będę wiedział jak coś narysować. Znacie może taki program? Czyli sprecyzuję jeszcze raz: - model - możliwość dowolnego obracania kamerą - możliwość wyginania tego modela, ręka tu, noga tam. - to w sumie wszystko Edytowano Lipiec 9, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Znalazłam coś takiego manekin. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Odpaliłem "to coś" i jest jakieś takie dziwne... Już wole kolege o pozowanie porosić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Dzięki Anathiela, właśnie o to mi chodziło Jak się chwile w tym pobawi, to człowiek zaczyna ogarniać ten program. Brakuje mi jedynie funkcji cofnięcia zmian, ale da radę i bez tego. Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Wystarczy poszukać na obcojęzycznych stronach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts