pepeh Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Da się gdzieś pobrać piosenki albo piosenka nie pamiętam ile było tylko żeby były w dobrej jakości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Dość dobre wersje z downloadem Helping Twilight Win the Crown Theme Song v2 A więcej nie wiem jak się nazywają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) Łap link do całego Soundtrack'u Edytowano Lipiec 18, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Trzymaj Helping Twilight Win The Crown w nawet dobrej jakości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Poniżej macie link do "Helping Twilight Win The Crown" w naprawdę dobrej jakości. Przerobiłem tylko trochę końcówkę, żeby nie było tego fragmentu gdzie Sunset Shimmer gada. Jeżeli będzie ktoś zainteresowany pozostałymi, to postaram się dodać jak będę miał czas http://www16.zippyshare.com/v/62851242/file.html Edytowano Lipiec 25, 2013 przez konrad5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrathVader Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Cały soundtrack wyciągnięty z BluRaya 48kHz/24bit: https://www.dropbox.com/s/i1rmidvb7bggckq/MLP-EQG-OST.zip Nawet dodałem tagi i albumart EDIT: Aha, na blureju była też wersja karaoke Equestria Girls i A Friend for Life. Więc jeśli ktoś by reflektował, to też mogę wrzucić Edytowano Lipiec 30, 2013 przez DrathVader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 (edytowany) Cały to nie jest. Nie ma "Helping Twilight Win The Crown". Chyba, że nie dałeś celowo z tego względu, że ja wcześniej podałem link do tej piosenki? Edytowano Lipiec 30, 2013 przez konrad5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrathVader Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Cały to nie jest. Nie ma "Helping Twilight Win The Crown". Chyba, że nie dałeś celowo z tego względu, że ja wcześniej podałem link do tej piosenki? Jest cały, "Helping Twilight Win The Crown" oficjalnie nazywa się "Equestria Girls", specjalnie czytałem napisy końcowe, bo sam nie byłem pewien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 A to sorry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reistorm Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Ja polecam darmowy program '' YTD Video Downloader '' który umożliwia ściąganie różnych piosenek czy filmików z youtube bez żadnego limitu, a jakość pozostaje taka jaka jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dash show Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 helping twiligt win the cown to fajna piosenka, bardzo ją lubie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KHAAAN! Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Oh, dzięki za linki do OST ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 17, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2013 szczerze mówiąc przydały by się taki dział czy coś gdzie będzie też można pobrać piosenki z serialu ale to jak zawsze należy do ekipy forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabusia124 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 na youtobie jest jeden t aki kanał:wielbicielbajek i to nie jest fandub. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Dla mnie te piosenki są super :-) szczególnie ♪♪♪♪♪Helping Twilight Win The Crown♪♪♪♪♪. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola Fix Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 piosenka EQG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 13, 2014 Autor Share Napisano Październik 13, 2014 (edytowany) ok skoro temat nie zamknięty.Da się gdzieś ściągnąć z Rainbow Rocks? Edytowano Październik 13, 2014 przez pepeh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 ok skoro temat nie zamknięty.Da się gdzieś ściągnąć z Rainbow Rocks? Od dobrego miesiąca cały soundtrack lata po internetach. W opisie jest link do pobrania (na YT jest wszystko razem, ale po pobraniu wszytko osobno): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 Tak wiem tyle że tam downloadu nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Tak wiem tyle że tam downloadu nie ma. Na pewno zaglądałeś w opis pod filmikiem? http://www.mediafire.com/download/1gp8b7r956k66ql/Equestria+Girls+-+Rainbow+Rocks+%28Official+Soundtrack%29.zip https://drive.google.com/file/d/0B5haDA01yuWFSGE1WWRUeVZTRjQ/view?pli=1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 A sorry wszedłem w zły film na YT w którym był tylko tekst piosenek <facehoof> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się