Vincent Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 No także tego... Zakładam temat o Zeldzie albowiem jest to niesamowita seria gier od jej początków do najnowszej odsłony (cd-i nie istnieje). Moja ulubiona czesć to majora mask na N64 bo to jedyna gra która dobrowadziła mnie do męskich łez. wiec dzielcie sie swoimi opiniami o serii . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Nie wiem dlaczego w tagach wpisałeś same stacjonarki, skoro Big N wydało TLoZ też na handheldy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Jak byłem mały pykałem w to na moim gameboyu :'3. Piękna seria, teraz planuję kupić nintendo dsi więc będe w to ciorał dniami i nocami . Szkoda, że mego gb upuściłem przez balkon :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Szkoda, że mego gb upuściłem przez balkon :C GB Classic, Color, Advance czy jaki? :? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Advance :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts