GlassSoul Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Siemka ludu! Chciałbym z wielką dumą poinformować że robimy live od 12 do 12 dnia jutrzejszego. Zaplanowaliśmy wiele ciekawych rzeczy i takich tam. W każdym bądź razie jeżeli cierpicie na bezsenność i nie macie w życiu nic lepszego do roboty to wbijcie! Z początku live będzie nudny i monotonny ale powinien się rozkręcić tak koło 22 bo wtedy nam odpier*ala. Pozdrawiam! Edit: Jezu jaki ze mnie idiota nie dałem linka XD http://www.twitch.tv/perszing1996 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No0bHejterEver Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 na tym calym twitch trzeba byc zarejestrowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Jeśli chcesz pisać na chatcie to tak ale to nie jest wymóg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Próbuje się zarejestrować pół godziny i albo: "Login has already been taken" albo "Proszę poprawić wpisaną frazę" nożesz ile można?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Nareszcie przyda mi się konto na tym. Zresztą, do jutra to i tak zapomnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts