pozaj Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Cześć Czy są tutaj inne studentki oprócz mnie? Ja studiuje w Tarnowie i Krakowie Macie już wymarzone kierunki studiów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Studenci też wchodzą w grę? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozaj Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 No jasne, że tak Co studiujesz i gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 No może zejdę z tematu, ale pytanie jest trochę dziwne. Przecież jakieś 30% (może i >30%) zarejestrowanych to studenci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anetka_nimfa Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 studia.. kiedy to było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ja jestę studętę A studiuję w Warszawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 No jasne, że tak Co studiujesz i gdzie? Matematyka, nie powiem gdzie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Unej studiuję informatykę w Olsztynie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Humaniści w odwrocie widzę Rosyjski o profilu tłumaczeniowym na Uniwersytecie Śląskim i po części też na Uniwersytecie im. Kanta w Kaliningradzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Ciekawy kierunek, ja studiuję na Uniwersytecie Warszawskim w Studium Europy Wschodniej na kierunku Studia Wschodnie. i jestem jedynym bronym na wym wydziale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Ja (dziecięce marzenia ) chcę studiować albo u mnie, w Politechnice Białostockiej (słyszeliście zapewne, głównie słynna z mechaniki, czyli łaziki, projekty kosmiczne itp.) na wydziale informatycznym, albo do Warszawy na infę... To taki jest mój cel na przyszłość A tak trochę odbiegając od tematu, chcę iść na specjalizację "Security IT". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Tak, Łódź - Wydział nauk o wychowaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Studiuję w Warszawie na Akademii Obrony Narodowej. Kier. logistyka, spec. transport, trzeci rok licencjata. Myślę jeszcze o zrobieniu kursu na pilota wycieczek zagranicznych i drugich studiach - myślałem o marketingu, turystyce lub geografii. Ale nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Ja studiuję informatykę na Politechnice Warszawskiej. 3. rok właśnie mija. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Ja planuję po LO Polutechnika Białostocka na wydziale Informatyki;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Nie jestem i na ten moment nie zamierzam iść na studia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Politechnika Warszawska, wydział inżynierii materiałowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Politechnika Warszawska, wydział inżynierii materiałowej. Musiałem https://www.dropbox.com/s/et5nna9ko4xxmpc/2013-10-22%2018.09.42.jpg W trakcie mojej "wycieczki" w Warszawie zauważyłem coś takiego w pewnej bibliotece na pewnym wydziale 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts