Amunicja Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Gra bazująca na klasycznym FPS-ie Unreal stworzonym przez Epic Games, jednak przeznaczona przede wszystkim do rozgrywki wieloosobowej. Futurystyczny Unreal Tournament uznawany jest za największego konkurenta dla Quake III: Arena. Przegrałem zarówno w UT99 jak i QIIIA dobrych kilka lat i w dalszym ciągu nie jestem w stanie powiedzieć, która z tych gier jest lepsza. Obie reprezentują lekko odmienne podejście do walk sieciowych, głównie za sprawą mechaniki i obie są cholernie dobre. Gdyby ktoś chciał grać, to zapraszam na serwer Rocket DM - Relics, wystarczy zedytować plik UnrealTournament.ini i podmienić wpis 'Favorites[0]=' na poniższy, dzięki czemu w Favorites będziecie mieli tenże serwerek: Favorites[0]=[NoDownloads] Rocket DM - Relics [NoFakePlayers]\178.63.118.131\8001\False Polecam, bo zaprawdę piękna rzeźnia, a z monitora aż wylewają się pokłady klimatu i grywalności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Zarąbista gra ale dawno już nie grałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 To nie jest gra. To jes LEGENDA! Bylem w to bardzo dobry, ale i tak nigdy nie pokonalem robota na ostatnim poziomie 1vs1. Zawsze bylo 9 do 10 dla niego. Zawsze chcialem w to zagrac przez neta, ale nie umialem i na dodatek nie mialem z kim. Jak naprawie sobie laptopa to powracam chyba do gier z serii Unreal Tournament :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Kwiecień 30, 2012 Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Oh tak! Stary Unreal to zdecydowanie jedna z najlepszych strzelanek w jakie grałem :3 Zawsze siedziałem jako snajper gdzieś z boczku i grałem tak godzinami :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amunicja Napisano Kwiecień 30, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2012 Zawsze siedziałem jako snajper gdzieś z boczku i grałem tak godzinami :> Fajnie się kampi na CTF-Face.. ale tylko tam Ziomisz: o Xanie mówisz ? No skubany jest niezły, kwestia bardziej wyuczenia się mapy i farta niż skilla ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts