Sosna Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 W tym temacie będą zamieszczane wszelkie ogłoszenia dotyczące Derb WB. Link do komentarza
Sosna Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Chyba się nie doczekam tych siedmiu osób. Więc jak się uzbiera chociaż jeszcze jedna osoba to startujemy z Derbami Edytowano Sierpień 27, 2014 przez Sosna Link do komentarza
Sosna Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Żeby nie było nie jasności gdzie się zapisywać podaję linka http://mlppolska.pl/watek/6624-derby-wonderbolts-zapisy-wyja%C5%9Bnienie-zasad/ Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 30, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Kij może ktoś to przeczyta, może nie ale chciałbym ogłosić coś. Ponieważ Derby jako zabawa wymagająca aktywności zawiodła na całej linii w następnej edycji planuję je przekształcić w RPGa. Dziękuję i pozdrawiam. Link do komentarza
Sosna Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Dobra oficjalnie się zdenerwowałem z racji tego, że i tak tu nikt nie pisze więc zamykam derby i wkrótce ruszą zapisy do kolejnej edycji. Kiedy to nastąpi? Tego nie wiem ale zależy to od moich chęci i chęci userów by w nich uczestniczyć. Edytowano Sierpień 21, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 Z racji, że derby umarły całkowicie, postanowiłam zająć się próbą ich wskrzeszenia. Zasady będą odrobinę inne, jednak zadanie użytkowników bardzo podobne. Szczegóły powinny pojawić się już dziś, mam nadzieję, że nie zabraknie chętnych i próba odnowienia zakończy się pomyślnie. 1 Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Próba odnowienia... idzie jak idzie. Niewiele zmian, derby jak wcześniej nie są popularne. Jeśli będzie tak jeszcze przez jakiś czas, zostaną zakończone bez ratunku lub ilość części znacznie się zmniejszy. Jeśli kogoś interesuje choć trochę ich sprawa, "sugestie odnośnie derb'' czekają. To na tyle. Link do komentarza
Sosna Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum Link do komentarza
Recommended Posts