elfagon Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Poszukuję napisów do MLP Wszystkich do własnych celów (jestem zakochany w angielskim dubbingu i bardzo słabo znam angielski) Ale Swoją drogą myślałem żeby przy okazji zrobić porządek z napisami o ile będę miał pozwolenie od autorów tj. opracowanie ładnej paczki z napisami .ass do wszystkich sezonów + eg i upload tychże napisów do napiprojekt etc. - Ale to już swoją drogą . Przede wszystkim potrzebuję napisów dla siebie Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 na internecie masz juz wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Na dailymotionie jest kanał mystherii. Da się pobrać przez YTD video downloader. Szkoda, że są błędy w tłumaczeniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trollejbus Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Prośba do osób, które zajmowały się tłumaczeniem, żeby w razie możliwości udostępniły pliki z napisami. Mówię szczególnie do tych, którzy wstawiali odcinki na Youtube'a w wersji z nie wklejonymi w film napisami. Na pewno łatwiej było by dostosować to do formy, którą np. AllPlayer by uznawał za napisy. Proponuję też (z resztą tak jak autor wątku) by zebrać je w jakieś bazie z napisami i już byłby porządek, ułatwiłoby to dostęp do nich. Pod tym względem jest problem (nie wiem czemu nikt się tym nie zajął). Przykładowo: mając 1 i 2 sezon po angielsku nie mogę obejrzeć z napisami, bo ich nie ma (albo jest tylko do kilku odcinków), nigdzie też nie ma wersji do obejrzenia na internecie (czyszczenia na Youtubie zrobiło swoje), albo są na płatnych stronach. Co najlepsze z sezonem 3 nie ma już takiego problemu. Więc, pomożecie zorganizować napisy do naszego serialu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arktala Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 3 (i prawdopodobnie wyżej też jak wejdą) sezon polecam ci Mystherię22 - dość dobrze tłumaczy i jest bardzo chętna do udzielania swoich napisów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się