Daniel_ Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) Siemka. Mam zapytanie czy jacyś Bronies wybierają się na właśnie ten konwent? Odbędzie się on 29.08 - 01.09 w Politechnice Warszawskiej. Ja sam jestem zielony jeśli chodzi o tą imprezę, na stronie głównej są informacje ale mało konkretne. Może ktoś wie jak będzie z noclegami oraz o której godzinie się to zacznie? Ja osobiście będę przebrany za czerwonego żołnierza z TF2 z flagą Luny na plecach, łatwo będzie mnie poznać . Ale do rzeczy, kto się wybiera? Edytowano Sierpień 5, 2013 przez Daniel_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Polcon*, akurat ten konwent nie ma w nazwie wyszczególnionego "C" jak większość.Ogólnie to impreza skierowana dla fanów fantastyki oraz mangi i anime, a przez dni, w które się odbywa [tuż przed rozpoczęciem roku szkolnego] nie licz na zbyt dużą frekwencję ludzi spoza Wa-wy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Akurat wątpię żeby rozpoczęcie roku było dostatecznym powodem żeby nie jechać . Ja jadę przez pół Polski a myślę że na konwencie pojawi się sporo osób spoza "Wa-wy". Co do tego "C", na głównej stronie konwentu logo ma wyróżnione C a w opisach nie ma, więc tu bym polemizował. Szkoła... Niee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Z tą nazwą to nevermind. Jeżeli nie szkoła, to brak pieniędzy - koniec miesiąca. Ale z reguły jestem pesymistką, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Jak mnie Kościół nie porwie to będę, jak zobaczycie jakiego tam Księdza co by rysował to będe to ja zapewne^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się