Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Tak, oto mój spam reklamowy dotyczący mojej serii z Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness. Zapraszam na kanał tu: https://www.youtube.com/user/PPokemona lub do serii tu. Tu będę publikować wszelkie nowości dotyczące serii Eeveexfandub, jedna z moich widzek mi zaproponowała założenie tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Całkiem nieźle. Można by było powiększyć czułość mikro, albo głośność Video. Ale to kosmetyka. Pracuj nad filmikami dalej a doświadczenie zrobi resztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Chyba jeszcze nikt nie zauważył, że wyszedł 3 odcinek, bo mi pisze, że zero wyświetleń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Jest spoko ale rozdzielczość jest kiepska, ale rozumiem, że emulator innych rozdzielcości nie obsługuje... Polecam ci trochę mniej się zacinać (wiem że to trochę trudne, ale to uroki nagrywania) Jak chcesz mogę ci zrobić nowe intro jak skończę typografię nad którą pracuje czyli za jakieś 1-2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Moglabym w programie nastawić HD, ale to trochę dłużej trwa. Ja i zacinanie, to jak chleb i masło Spk, chętnie bym zobaczyła takie intro, które nie wyżera mózgu swoją muzyką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Pięknie. Przez tego LP korci mnie do wyjęcia starego NDSLite i przejścia od nowa PMD: EoS xD Co do emulatora, lepszy (jeśli chodzi o grafikę i ścinki) moim zdaniem byłby No$GBA, ale z kolei ma ten błąd z savem po 2 rozdziale :/ (a może to było w EoS a nie EoD? Niee pamiętam już ) Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Oto ostatni odcinek z obecnym intrem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Najnowszy odcinek z intrem od Plo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 Odcineczek, który się leniłam wrzucić tutaj przez tydzień... Jeśli, kogoś to obchodzi, to sorki... Pracuję też sama na outro, ale pewnie się skończy na tym, że go nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts