Prickly Rose Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Małe kotecki są wyjątkiem (w ogóle kotki są kawaii-desu itd ) Haha, wiedziałam. Jak nie można kochać kotecków? One są słodkie, kwaii i wgl urocze XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) ałe kotecki są wyjątkiem (w ogóle kotki są kawaii-desu itd ) Jeśli kochasz koteczki powinnaś znienawidzić azję ;P (pieczeń z kota/psa itp.) Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Pan E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Haha, wiedziałam. Jak nie można kochać kotecków? One są słodkie, kwaii i wgl urocze XD No właśnie,nie bez powodu Egipcjanie,Grecy,Japońce i chińczyki czczą kotecki,ne? x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prickly Rose Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 No właśnie,nie bez powodu Egipcjanie,Grecy,Japońce i chińczyki czczą kotecki,ne? x3 Aww. Ten czarny wygląda jak mój kotecek XD Jeśli kochasz koteczki powinnaś znienawidzić azję ;P (pieczeń z kota/psa itp.) Bo tylko tam mogą to jeść. Ja np. nie wyobrażam sobie zjeść psa bo to jak je zabijają jest niehumanitarne i wgl. psy to przyjaciele człowieka a nie przekąska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Jeśli kochasz koteczki powinnaś znienawidzić azję ;P (pieczeń z kota/psa itp.) 1.Ogólnie nie lubie zwierząt 2.Kotów i psów jest dużo na świecie więc nie myślę że NIEKTÓRZY Azjaci zjedzą tyle kotów/psów że aż będą na jakimś wyginięciu 3.Nie powiedziałam że kocham (bardzo).Lubie je,nie powiem.Powiedziałam tylko że są słodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się