Kocham Rarytkę Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Specyfikę snów świadomych pomijam, by przejść do rzeczy. No więc otwierasz oczy. Chcesz spotkać ulubione kucyki. Prawdopodobnie nie chcesz zobaczyć: - modeli z gmoda - innych znanych modeli 3d - zabawek, maskotek - zbyt kolorowych, nierealistycznych modeli - vektorów - innych modeli 2D Pozostaje więc eksperymentowanie. Czy ktoś próbował kiedyś powołać kucyka do życia na podstawie łączenia różnych obrazów? Może wystarczy zbudować prostą maszynę z której wychodzić i wchodzić będzie coraz to inna Pinkie Pie? Wybrałbym ją, ponieważ to znany fakt, że lubi łamać "czwartą ścianę" ;-). Napiszcie jeśli macie jakieś pomysły lub spostrzeżenia. Ja osobiście wierzę w stworzenie przekonującej wizji ulubionych postaci. Link do komentarza
JaZwiezda Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Co jak co ale modele z g-moda całkiem dobrze wyglądają tylko trzeba się do nich przyzwyczai, z początku też nie lubiłem modeli z g-moda ale pooglądało się trochę filmów na YT i sam się zdziwiłem że mi się podobają. Kilka sanów miałem z poniaczami ( bardzo fajne były ) i kwestia przedstawienia ich była prosta, zamamiętałem pozy z serialu oraz obrazków jakie posiadam. Link do komentarza
BaniPunz Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Wg mnie najlatwiej wyobrazic sobie kuca z roznych perspektyw, gdy juz to zrobimy gdy kuc sie rusza to widzimy go w dobrej perspektywy ;3 Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Są też w serialu czasem fajne ujęcia 3d, gdzie widać całego kucyka. Może spróbować by tak? Link do komentarza
Bester Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Temat nieaktywny od trzech miesięcy. Zamykam. Gdyby wystąpiła potrzeba ponownego otwarcia, proszę to zgłosić do mnie. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts