Gość Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) Nie wiem dlaczego, ale mi się to podoba xD Jest w tym coś słodkiego No... nie wie co jeszcze napisać. Po prostu cała na muzyczka i odgłosy jak i piękne postacie w tzw. boxsie mnie uwiodły Czy Was też uwiodą? Zobaczymy PS: Ważne pytanie do Was: Kto według was był najsłodszy w pudełku? Moja odpowiedź: Nie wiem dlaczego, ale Silver Spoon Chodź w sumie Discord też fajnie wyszedł <http://www.youtube.com/watch?v=tJnWo5Jx7W8> Edytowano Sierpień 21, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Hah, mocne Jeżeli chodzi o to kto był najsłodszy, chyba nie zdziwi cię moja odpowiedź. DERPY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 To jest lepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 No ^^ Mocne ^^ Też się zastanawiałam czy to wstawić, ale się powstrzymałam ze względu na... khe khe... zakończenie khe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Ja wolę to, bo BOX~!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts