Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Obrazek główny nawiązuje do poprzedniego wydania "Lyra's Melody", oraz zwycięskiego tracka: Canapplejack - Children of the night! Z tej okazji mam dla was jeszcze jedna piosenkę do zaprezentowania: http://www.youtube.com/watch?v=0rrJpn5i_BU Cóż, jeden z muzyków fandomowych postanowił stworzyć remix piosenki pt. "Rain" ~ JayB&GiggleMaria, która jest całkiem niezła Jeden z lepszych remixów, jakie można ostatnio znaleźć https://soundcloud.com/ponyfirestone/jayb-giggly-maria-rain Część z was może ich nie znać, ale są oni naprawdę dobrzy Ostatnia piosenka porywa wokalem, muzyką oraz tekstem, który nawiązuje tym razem do odcinka, w którym znajdziemy Shadowbolts. Oto FraGmenTd - Corruption of Everfree! Czas na trochę wiecej różnorodności w muzyce! Oto instrumental, lekko mroczny, ale wciąż zdany do słuchania Radiarc wydał nową piosenkę zatytułowaną Princess Dashdub - jeden z lepszych wykonawców muzyki spokojnej. Jego piosenki mają to "coś" w sobie, tym razem tym "czymś" jest piosenka "Catch The Wind" Dobrym odkryciem okazał się być użytkownik pod nickiem Leafrunner Razem z DerpyCrash skleił całkiem przyjemny kawałek o charakterze Progressive Rock'a https://soundcloud.com/leafrunner/mezzaluna Mimo, że polski fandom nie cieszy się popularnością, Dzoyogas przebił się na fora EquestriaDaily z kawałkiem "Hibernacja" Jeden z niewielu tracków, który jest po polsku. Tekst opowiada o kucu ziemskim, który cierpi gdy się budzi ze snu, w którym jest pegazem czy jednorożcem. Przez to pragnie zostać zahibernowany, by już na zawsze o tym śnić. Automatycznie staje się trackiem wydania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 W remixie Rain jak dla mnie za dużo łupanki, Princess Radiarca oraz Catch The Wind DashDuba bardzo dobre, MezzaLuna, mimo że nie w moich klimatach, to też mi się podobał. Corruption of Loyalty i Children of the Night natomiast mi się nie podobał. A Hibernacja jest zaskakująco dobra, nie świetna, ale całkiem przyjemnie mi się jej słuchało, a rapu nie lubię. Popieram nazwanie jej trackiem wydania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Osz ty... Ten wokal w "Children of the Night" jest niezły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Mam nadzieje że Sky doda mi jeszcze trochę mediów, bo cieżko się ograniczać z tak małą ilością Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Zapewne kojarzycie PonyFireStock'a z piosenki Fire Cracker. Cóż, teraz postanowił stworzyć remix piosenki pt. "Rain" ~ JayB&GiggleMaria, która jest całkiem niezła Pragnę zauważyć, Lyro, że pomyliłaś twórców - ten... PonyFireStone nie stworzył Fire Cracker, zrobił to PonyToast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 Fuuuuuuu xD Podobne nazwy podobne avki podobny glos Juz poprawilem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Hmm... jeśli dla ciebie to: jest tym samym co to , to chyba powinieneś się przespać Nawet ich OC są różne. /// Skojarzylem ich z pamieci bo nicki zaczynaly sie od "Pony", a moja wyobraznia dorobila reszte xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts