Reguś Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) No dobra, dałem sie oszukać. Moja czapka warta 20 keys została skradziona. Jakiś rumun czy h*j wie zaje*ał mi czapke. I teraz zadaje pytanie jak ją odzyskać. Screeny jakie zrobiłem (zapomniałem zrobić z trejda) Potem usunął mnie ze znajomych. HELP! PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Dobrze że to niebył team capitain z burning flames za 5000$ -_- Edytowano Sierpień 30, 2013 przez ಠ_ಠ Link do komentarza
Pan E Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Jakiej pomocy oczekujesz? W jaki niby sposób mamy ci pomóc odzyskać twojego "drogocennego itema"? Dałeś się oszukać w najgłupszy możliwy sposób i sam jesteś sobie winien. A temat powinien wylądować w koszu. Link do komentarza
Reguś Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Jakiej pomocy oczekujesz? Jak bym sie mógł skontaktować z Valve W jaki niby sposób mamy ci pomóc odzyskać twojego "drogocennego itema"? On nie jest "drogocenny". Jednak jest szczególny. Obracałem droższymi itemami Dałeś się oszukać w najgłupszy możliwy sposób i sam jesteś sobie winien. Eyeup. Robiłem głupsze rzeczy. A temat powinien wylądować w koszu. I dont bucking care Link do komentarza
Pan E Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Jak bym sie mógł skontaktować z Valve To napisz do pomocy technicznej. 1 Link do komentarza
Pisklakozaur Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Kolega wyżej ma rację, to jest problem, do rozwiązania, dla ciebie. Masz problemy, to zmieniaj hasło co miesiąc. KROPKA 1 Link do komentarza
Reguś Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 LULZ Thread to bin. Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) Sorki, ale nic nie zrozumiałam z tej rozmowy w screenie. Może jakoś przybliżyć? Jesteś sam sobie winien, a jeśli tak się stało, to się do kogoś zgłoś. Jak ktoś mi takie coś proponuje, to mówię mu, żeby spadał I koteł! Wiesz, chyba cudem damy ci czapkę Edytowano Marzec 29, 2014 przez Paszka Link do komentarza
Bester Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts