Maisha Napisano Październik 9, 2013 Autor Share Napisano Październik 9, 2013 Król Sombra. Niestety bez zbroi bo nie pamiętałam jak wygląda. Dzisiejsze szkice. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Jesteś świetna .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 14, 2013 Autor Share Napisano Październik 14, 2013 (edytowany) Nowe ryski. Na AT z HudaHudaHuda.Obrazek gore tu był.~CD ^ . . . B-day Gift dla Mrs. Ocatvii. Wersja czarno-biała. I Snajper. Głupie szkice są głupie. Edytowano Październik 18, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Mam takie same książki do Niemieckiego I widzę że z psychiką u nas to samo, bo też narysowałam swoją OC na tej kuli zamiast Miley. Tyle wygrać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) To musi być przeznaczenie. Gift dla Goldi z SLZ. Edytowano Październik 17, 2013 przez Maisha 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Walić piękne wykonanie,ta lewitująca głowa jest przerażająca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Wut? Oh... od dzisiaj będę robiła lewitujące głowy by straszyć innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Emotikonki to też lewitujące głowy! Widzę że twojemu cieniowaniu mogę lizać stopy.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Ale one mają jeszcze jakieś szuje...a nawet jeśli nie mają to są to miniaturki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 Tamara, jak chcesz wiedzieć to korzystałam z tego tutoriala: http://emily13s.deviantart.com/art/Basic-Coloring-Tutorial-New-157084745 Octavia: Jak chcesz mogę pomniejszyć i będzie miniaturka. O, i jeszcze jeden taki szkic na heloim. Tamara się juz tam znajduje, tylko nie mam pomysłu gdzie Octavię wrzucić. ;_; A tu, kolejne głupie szkice z lekcji. Wow, nie ma krwi nie będzie ostrzeżenia wow wow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 WOW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Wow jak zawsze piękne, ciągle się zastanawiam jak ty tak pięknie rysujesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts