KHAAAN! Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Widząc niesamowity wręcz odzew w mym temacie postanowiłem wreszcie pojawić się tutaj. Wiem, że niecodziennie spotyka się kuca, który był człowiekiem, ba, genetycznie udoskonalonym nawet! Który spędził swe życie przez 300 lat zamrożony w kapsule kriogenicznej wyglądającej jak torpeda... By obudzić się i wpaść do jakiegoś durnego lustra i zamienić się... w TO! Ale jakby się zastanowić to bycie kucykiem nie jest wcale tak złe jak mi się wydawało wcześniej, że jest. Chociaż to mylenie mnie z jakimiś księżniczkami... koszmar. Mniejsza, jestem pewien, że ciekawią was różnice kulturowe między Equestrią, a Ziemią... oraz w sumie to i inne rzeczy, cóż... nie mi to oceniać. Dlatego namówiony przez Foxface'a zdecydowałem się socjalizować z wami... jakoś. Pytajcie mnie, z pewnością odpowiem. Nie gryzę i trzymam kopyta przy sobie (no co? Należało się tamtemu...) Oh, no i do wszystkich jedno wielkie: HELLO~! Link do komentarza
Akiria Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Hej, mam parę pytań Dlaczego\w jakim celu byłeś zamrożony przez 300 lat? Jak zareagowałeś na to, że kucyki nie jedzą mięsa? Jak księżniczki zareagowały na twoje przybycie? Na razie tyle, później może wymyślę kilka innych. Link do komentarza
KHAAAN! Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Hej, mam parę pytań Dlaczego\w jakim celu byłeś zamrożony przez 300 lat? Jak zareagowałeś na to, że kucyki nie jedzą mięsa? Jak księżniczki zareagowały na twoje przybycie? Na razie tyle, później może wymyślę kilka innych. Oh, witam! Serdecznie witam. *ogląda ją z zaciekawieniem w zimnych tęczówkach* No dobrze... pierwsze pytania, dobrze jest. Uff... będzie dobrze. 1. Dr. Schmirz mój... opiekun, tak to nazwijmy, dobrze? Poświęcił swój żywot chowając nas w kapsułach przed przybyciem wrogich żołnierzy. Nie chciał by jego ukochany oddział zginął w taki durny sposób. Mieliśmy czekać na lepsze czasy... czy jest lepiej? Ciężko to określić. 2. Nigdy nie przepadałem za mięsem. W sumie jestem Brytyjczykiem, więc preferuję rybę... z frytkami. Mimo to nieco mnie to zdziwiło... no i ciężko tu o ryby i herbatę. A frytki to już w ogóle! 3. Księżniczki? Masz na myśli tą białą, granatową, różową i fioletową? Widziałem je tylko gdy przejeżdżały przez miasto... Przecierały oczy kopytkami. Czyżby alicorny były aż tak rzadkim zjawiskiem? Dziękuję za Twe pytania! Link do komentarza
Akiria Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jej, odpowiedzi I kolejne pytania: W jakim miejscu Equestrii mieszkasz? Czy znasz kucyki, które kontrolują moc Elementów Harmonii? Co sądzisz o Discordzie? Czego najbardziej nie lubisz w byciu kucykiem? Czy sądzisz że jesteś potężniejszy od innych alicornów? Czym zajmujesz się jako kucyk? To na razie ostatnia porcja pytań Link do komentarza
KHAAAN! Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jej, odpowiedzi I kolejne pytania: W jakim miejscu Equestrii mieszkasz? Czy znasz kucyki, które kontrolują moc Elementów Harmonii? Co sądzisz o Discordzie? Czego najbardziej nie lubisz w byciu kucykiem? Czy sądzisz że jesteś potężniejszy od innych alicornów? Czym zajmujesz się jako kucyk? To na razie ostatnia porcja pytań Oh dear... 1. Ciężko określić... razem z Foxfacem. Trzeba by jego zapytać. Jedyne co wiem... TAM JEST LAS. I tylko to. Jakoś nie jestem zainteresowany geografią tego dziwacznego świata... 2. Niestety nie... znaczy coś dziwnego wyglądającego jak wata cukrowa w kolorze różowym kiedyś naskakiwało na mnie ale... do dziś nie wiem co to jest! 3. Discord... ah, to smoczopodobne coś! Cóż z tego co słyszałem to jest kucykowa wersja istoty z mego świata zwanej Q. Zwyczajnie Q. Był on taki jak Discord... rodzaj wszechpotężnego żartownisia. Lubię go. 4. Brak rąk jest irytujący. Jak mam chwytać cokolwiek? Jak coś podnieść? Jem z miski...' 5. Oczywiście, że tak! Znaczy to jest z zasady... Nie znam się na magii, nie latam, jedyne co mogę zrobić to skruszyć kości z łatwością. No i kilka innych rzeczy ale o tym lepiej nie mówić publicznie. 6. Oh. Czym ja się zajmuję? Oddałem się całkowicie mej misji uratowania mej Załogi (którą zwę Rodziną) i zemszczenia się na tych co doprowadzili mnie do stanu gdzie wymordowałem (jako człowiek) 3/4 populacji planety. Nie mogę spać po tym... Nie chciałem tego robić... Link do komentarza
Foxy Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 F: Bucu, mieszkasz na obrzeżach Trottingham. Chociaż nazwy miasta byś się mógł nauczyć! Link do komentarza
KHAAAN! Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) F: Bucu, mieszkasz na obrzeżach Trottingham. Chociaż nazwy miasta byś się mógł nauczyć! Czy to jakieś dziwaczne przeinaczenie nazwy Nottingham? NOT IMPORTANT. Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez KHAAAN! Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Khanie, zastanawia mnie jedno, byłeś jednym z pierwszych super-żołnierzy Hitlera, więc czemu nie jesteś aryjczykiem? Link do komentarza
KHAAAN! Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Khanie, zastanawia mnie jedno, byłeś jednym z pierwszych super-żołnierzy Hitlera, więc czemu nie jesteś aryjczykiem? Bardzo dobre pytanie. Jedyne co się zgadza to kolor mej skóry i tęczówek... ale włosy jak widać teraz na grzywie były cały czas ciemnobrązowe. A tak na serio - w obozie gdzie znalazłem się wraz ze swą rodziną robiono selekcję wśród dzieci wybierając te najbardziej wytrzymałe (co wiązało się z bolesnymi badaniami) i właśnie one zostawały poddawane mutacjom genetycznym. Tylko, bądź też... AŻ siedemdziesięciu trzech okazało się przeżyć to wszystko z czego tylko ja byłem w stanie gołymi rękoma kruszyć kości. Moje pochodzenie znacznie utrudniało mi żywot tam, gdyż najczęściej byłem poddawany badaniom wytrzymałościowym i innym... Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez KHAAAN! Link do komentarza
Recommended Posts