Cava Herondale Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Peachbottom, klacz pierwszy raz pojawiła się w odcinku ,,Kucykowe dyscypliny". Jest mustangiem (kucem ziemskim) i pochodzi z Mustangii . Zna się na architekturze, jest podróżniczką. Klacz cierpi na klaustrofobię (nie mogła wytrzymać w zamkniętych pomieszczeniach zamku). Jest świetną biegaczką (Rainbow z trudem ją dogoniła)! Została pomylona z panną Harshwhinny. Dzięki niej igrzyska będą odbywały się w Kryształowym Imperium. Bardzo często mówi ,,A to ci historia!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Można jeszcze dodać, że jej znaczkiem jest (biegnący) kurczak, co oznacza, że nie umie przebywać długo w jednym miejscu. Jej imię... Peach to słowo które również określa atrakcyjną kobietę (slang). Bottom - wiadomo. Jak dla mnie, była najlepszą postacią w odcinku "Games Ponies Play". Taka żwawa, i kochana... Najlepszym momentem było jej spotkanie z Shining Armorem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Ona jest świetna Uwielbiam jej design,no może bym trochę fryzur i ubranie zmieniła ale to są szczegóły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Najlepszym momentem było jej spotkanie z Shining Armorem Tak... To było super. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Zastanowiło mnie wtedy, co by było gdyby z nikąd pojawiła się Cadence "Shining Armor, dlaczego mi to robisz?! Nie ma mnie tylko chwilę, a ty..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Oni się kochają. Na pewno by mu wybaczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 No wiem, ale zawsze tacy zgodni są... Jakby się pokłócili raz na dwa sezony to chyba nic by się nie stało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Ona jest genialna. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 31, 2015 Share Napisano Maj 31, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts