ZłyKrólik Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Jak w temacie - kupię/przyjmę ( ) figurki ze starszych generacji - mogą mieć nawet skazy typu: popisane, "poddane dziecięcej stylizacji fryzjerskiej", w przypadku G2 bez diamencików w oczach, etc. Jeśli chodzi o cenę to jakoś się pewnie dogadamy (mogę zawsze w razie czego poprosić o wycenę na forum międzynarodowym) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Mam jedną z "maka" z 1999 roku i chciałabym ją komuś sprzedać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 Mam jedną z "maka" z 1999 roku i chciałabym ją komuś sprzedać Któregoś z tych? Bo akurat na tych mi nie zależy bo mam wszystkie + Sweet Berry x2 ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
źrebaczek Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 ja mam dużo typu ,,poddane dziecięcej stylizacji" (rarity nawet nie ma ogona) (rainbow ma włosy posklejane w irokeza) ale ich nie sprzedaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 16, 2013 Autor Share Napisano Październik 16, 2013 ja mam dużo typu ,,poddane dziecięcej stylizacji" (rarity nawet nie ma ogona) (rainbow ma włosy posklejane w irokeza) ale ich nie sprzedaje Więc... po co mnie o tym informujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Jak ktoś chce to nawet 'dziecinną stylizację" (8D) da się naprawić. Ongiś zdarzyło mi się podobne figurki naprawiać, tj wymienić włosy na nowe, aczkolwiek obecnie posiadam tylko włosy koloru jasnego różu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Mam dużo G2, w stanie dobrym (mają włosy i nie są ubabrane ). Przejrzałabym i wstawiła zdjęcie. Masz jakieś, które szczególnie chcesz? I po ile mniej więcej kupujesz ewentualnie? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Październik 26, 2013 Autor Share Napisano Październik 26, 2013 Mam dużo G2, w stanie dobrym (mają włosy i nie są ubabrane ). Przejrzałabym i wstawiła zdjęcie. Masz jakieś, które szczególnie chcesz? I po ile mniej więcej kupujesz ewentualnie? :3 Wyślę Ci PMkę Pewnie się jakoś dogadamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knero222 Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Jak w temacie - kupię/przyjmę ( ) figurki ze starszych generacji - mogą mieć nawet skazy typu: popisane, "poddane dziecięcej stylizacji fryzjerskiej", w przypadku G2 bez diamencików w oczach, etc. Jeśli chodzi o cenę to jakoś się pewnie dogadamy (mogę zawsze w razie czego poprosić o wycenę na forum międzynarodowym) hej, chyba mam cos co by cie zainteresowalo ja tez zbierammlp, g2 dokladnie i mam kilka z dziecinstwa ktore zostaly poddane dzieciecej stylizacji (ogon grzywa) i nie maja kapletnych diamentow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Listopad 20, 2014 Autor Share Napisano Listopad 20, 2014 hej, chyba mam cos co by cie zainteresowalo ja tez zbierammlp, g2 dokladnie i mam kilka z dziecinstwa ktore zostaly poddane dzieciecej stylizacji (ogon grzywa) i nie maja kapletnych diamentow Hej Oooo a wysałabyś mi zdjęcie/zdjęcia na PW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się