Skysplit Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Shoutbox pojawił się na stylu mobilnym(IPBoard.Mobile). Ponadto nadal trwają prace nad aplikacją na shoutboxa na Androida. 3 Link do komentarza
Dawo2000 Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Jeśli mogę to chciałbym sie spytać jak z wersją iOS? Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Obecnie nie ma planów wydania na system inny niż Android. 2 Link do komentarza
Siper Napisano Maj 20, 2014 Autor Share Napisano Maj 20, 2014 Obecnie nie ma planów wydania na system inny niż Android. Dodać mogę jedynie, że jeśli już to jedynymi systemami byłyby Android oraz Windows Phone. Niestety, ale polityka Apple całkowicie odcina nas od możliwości stworzenia mobilnej aplikacji także na iOSa. 3 Link do komentarza
Raoul Duke Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 No to myk na Cydię! Ja jestem zupełnie zielony w tych tematach, dopiero trochę C++ poznaję, więc raczej na nic nie mam wpływu. Link do komentarza
Siper Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 No to myk na Cydię! Ja jestem zupełnie zielony w tych tematach, dopiero trochę C++ poznaję, więc raczej na nic nie mam wpływu. Patrzyłem kiedyś na Obj-C i powiem tak: Myślałem, że Java jest dziwna, ale to bije na głowę jakikolwiek język programowania. 1 Link do komentarza
Recommended Posts