Twofacer Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Witam więc. Pozwolę sobie opublikować tutaj mój teoretycznie pierwszy fanfick pisany na poważnie, z pełnym planem i rozpiską wydarzeń. Akcja tekstu ma miejsce w odcinkach tuż przed "Twicornem" ale nie ma tam miejsca przemiana Twilight. Equestria znajduje się na dość dobrze zaopoatrywanej w ludzi, krasnoludów i parę innych ras planecie, lecz sama jest zamknięta podobnie jak Japonia przed otwarciem na świat. Bohaterów głównych będzie paru, postarałem się też o różnorodne wątki. Cóż więcej mogę powiedzieć. Świat oblegany przez bogów, gdzie człowiek musi obserwować swoje plecy. Zapraszam do czytania! Z góry dziękuję Gandzi za korektę oraz Bafflingowi i Yarwinowi za przekopywanie się przez ten twardy jak suchary marynarskie tekst! Rozdział I "By stworzyć Imperium..." PS. Na końcu rodziału znajduje się pewna zagadka oraz kod. Znajdują się tam pewne wskazówki nieco bardziej przybliżające w pewien enigmatyczny sposób przyszłość czy ciekawe fakty o bohaterach i świecie. Spróbujcie rozwiązać zagadkę. Opowiadanie zawiera elementy gore. Przenoszę do MLN. Warn.~Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 10, 2018 Share Napisano Kwiecień 10, 2018 Dokument w koszu autora. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts