Gość Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Jak zapewne wiecie, wielu bronies ma problemy z powiedziem, ze jest sie brony dla kogokolwiek. Wymsalamy jak najzabawniejsze sposoby ;D Edytowano Listopad 4, 2013 przez Gość Link do komentarza
Flippyn Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Hmmm... w Gimbazjum miałem kolegę bronego i jakoś szło i nikt się jakoś na ten temat źle nie wypowiadał, bo mnie się bali i powiedziałem to spokojnie (trochę się zdziwili, bo zazwyczaj oglądałem przy nich filmiki, które normalnemu człowiekowi by jelita na lewą stronę wywróciło, a żołądek dawno leżałby na podłodze), a w technikum jakoś tak od słowa do słowa i większość osób o tym wie, chociaż trochę się podśmiewają, ale mam to gdzieś Edytowano Listopad 4, 2013 przez Flippyn Link do komentarza
WilczeK Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Powiem tyle: To jak zareagują zależny tylko od tego jaką pozycję masz w klasie i jakich ludzi masz w niej masz. Od samego ciebie i w stylu jakim to powiesz już mniej. Edytowano Listopad 4, 2013 przez WilkU Link do komentarza
Gość Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Chyba nie zrozumieliscie... Trzeba powiedziec jak mozna powiedziec komukolwiek ze jest sie brony w jak najbardziej zabawny sposob. Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 -Mam raka jaj. -Co, nie nie możliwe co teraz? -Nieno gorzej. Jestem bronym. Zabawne? Link do komentarza
Recommended Posts