Shosanna Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Własnie powróciłam na forum i tak szukam mojego dawnego tematu z moimi rysunkami i stwierdzam, że chyba został usunięty. Szkoda... No ale postanowiłam, że go odnowię. Kiedyś uważałam, że są dobre, ale teraz stwierdzam, że nie bardzo... Mam nadzieję, że ocenicie je obiektywnie! Peace & Love Wielka fanka wszystiego co rysunkowe, kolorowe etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Chcę patelnią, a nawet patelnię (Twój tytuł ) Hm... Podoba mi się jedynie Dashie i Pinkie. Jacek nie wygląda jak kucyk, w dodatku jest anatomicznie dziwny A u Rarci i Tłajlajt nie podobają mi się pyszczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Woeh, wszystko krzywo przerysowane na obskurnym kratkowanym papierze.Może coś oryginalnego na kartce papieru z bloku rysunkowego... ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) No całkiem nieźle ci to wychodzi, robi wrażenie. Linie są odrobinę krzywe, ale kilkakrotne pociągnięcie ołówkiem powinno pomóc. Zdecydowanym + są kolory. Pracuj dalej ! Edytowano Listopad 5, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 Dobrze się rozwija Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shosanna Napisano Listopad 8, 2013 Autor Share Napisano Listopad 8, 2013 *bije patelnią* Dziękuję za uwagi. Dodam jeszcze kilka obrazków niedługo. No wieem, nikt nie lubi kartek w kratkę, w sumie nie wiem czemu na takiej rysowałam xd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enimean Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Jest w miarę dobrze. Musisz popracować nad pyszczkami, a poza tym jest dobrze. Ładne cienie, dobre proporcje. Tylko, tak jak mówiłam, pyszczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts