Sosna Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 mogła byś narysować jakiegoś kucyka z poza kanonu np. którego sam wymyśliłem? chciałbym coby jakoś wyglądał tylko nie potrafię rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Kolejny wektor, tym razem mała RD. Nadal się uczę, więc proszę o rady ^^ > KLIK < Ja Ci nie doradzę bo nie wiem co jest źle xD Może u RD powinna być ciut grubsza linia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 mogła byś narysować jakiegoś kucyka z poza kanonu np. którego sam wymyśliłem? chciałbym coby jakoś wyglądał tylko nie potrafię rysować No... Z reguły nie rysuję na zamówienie, ale mogłabym spróbować. Turoń, też zwróciłam na to uwagę, ale było już za późno D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 ok to prześlę opis na prywatną wiadomość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Maj 4, 2013 Autor Share Napisano Maj 4, 2013 OC dla sosny: Cutie mark jest zUy. Nie potrafię ich robić. Z resztą, to mój pierwszy XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts