Szeregowa WW Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) Tutaj możecie zadawać pytania naszej malutkiej Dinky Doo, która czeka na wasze pytania . Lista fanów: 1. Szeregowa Rainboww Dash 2. Harmony Edytowano Styczeń 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Proszę o wpisanie na listę. 1. Masz znaczek? 2. Jak nie to chcesz dołączyć do znaczkowej ligii? 3. Jesteś słodka, wiesz? I tyle do zobaczenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) Proszę o wpisanie na listę. 1. Masz znaczek? 2. Jak nie to chcesz dołączyć do znaczkowej ligii? 3. Jesteś słodka, wiesz? I tyle do zobaczenia! 1. Niestety, znaczka nie mam... :( 2. Chcę! Bardzo... Ale jeszcze nie pytałam się dziewczyn... 3. Och, dziękuję. Moja mamusia też mi tak mówi. Edytowano Styczeń 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 1. Lubisz zwierzęta? Jakie? 2. Widziałaś Discorda? 3. Zaprzyjaźnisz się? 4. Lubię cię. Bye! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 (edytowany) 1. Lubisz zwierzęta? Jakie? 2. Widziałaś Discorda? 3. Zaprzyjaźnisz się? 4. Lubię cię. Bye! 1. Lubię... yyy... wszystkie zwierzątka. 2. Discord? Ten Discord? Tak... owszem widziałam. Trochę się go boję... 3. Z kim? Z tobą? Pewnie! Przyjaciół nigdy za wiele. 4. Fajnie. Ja ciebie też. Edytowano Styczeń 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 1. Niestety, znaczka nie mam... :( 2. Chcę! Bardzo... Ale jeszcze nie pytałam się dziewczyn... 3. Och, dziękuję. Moja mamusia też mi tak mówi. Pisać kolorem mogą tylko Avatarzy, regenci, moderatorzy oraz administracja, itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts