mkr Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Radio Yay rozwija się w swoim własnym, jednostajnym tempie. Przyszedł czas, aby otworzyć rekrutację i poszukać ludzi, którzy chcą razem z nami współpracować tworząc jedyne takie polskie, kucykowe radio internetowe. Mamy do zaoferowania aż 4 stanowiska – dwa miejsca dla prezenterów oraz dwa dla redaktorów. Poniżej wymagania jakie musicie spełnić, aby w ogóle zostać wziętym pod uwagę. Prezenter radiowy: Wiek minimalny to 15 lat. Głos po mutacji! Pomysł na siebie i swoją audycję! Odpowiedni mikrofon (najważniejsze, aby było dobrze słychać z jak najmniejszą ilością szumów). Znajomość wymowy angielskich wyrazów. Lekkość w mówieniu. Czas (przynajmniej z 2 godziny w tygodniu). Wysoka kultura osobista. Redaktor na stronie: Wiek minimalny to 15 lat. Znajomość języka angielskiego na poziomie B1 (głównie chodzi o rozumienie tekstu). Znajomość zasad ortografii oraz gramatyki języka polskiego. Lekkość w pisaniu. Czas (przynajmniej z 3-4 godziny w tygodniu). Wysoka kultura osobista. Jeśli spełniacie powyższe kryteria i czujecie się na siłach to wysyłajcie podania na adres [email protected]. W tytule wiadomości wpiszcie „[Podanie] Nick”. W treści natomiast liczymy na Waszą inwencję twórczą – spróbujcie nas zaskoczyć i przekonać do swojej osoby! Aktualnie nie ma daty zamknięcia naboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Idealna praca dla mnie. Nigdy wcześniej nie myślałem o pracy w radiu, ale jak by się tak zastanowić, to faktycznie intrygująca robota. Będę musiał to jeszcze przemyśleć, lecz nie odrzucam możliwości spróbowania swoich sił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Zgłosiłbym się na prezentera ale się boję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 Nie ma się czego bać. Zachęcam gorąco do wysyłania podań. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crossive Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 No cóż by tutaj rzec. Podanie na prezentera radiowego zostało przeze mnie wczoraj wysłane. ^ ^ Teraz tylko muszę czekać na odpowiedź, hehe : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Ja wysłałem już dawno (może coś ok. miesiąca temu) podania (tak na obydwie posady) i do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Grudzień 12, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2013 Nie otrzymanie odpowiedzi oznacza odrzucenie podania. Nie piszę wiadomości zwrotnej, bo nie ma sensu. Wychodzą z tego niepotrzebne dyskusje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się