Cassidy Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 (edytowany) L : Hej to ja Lotus A : Hej ja Aloe Hej to ja Cassidy ! L : Kogo to interesuje? A : Nie mnie. Jak widzicie w tym temacie możecie zadawać pytania naszym dwóm pracownicą najsłynniejszego Spa w Equestrii. Prze to, iż dziewczyny są dwie, rozpoznacie ich mowę po pierwszej literce imienia. Lotus - L Aloe - A Oczywiście w pytaniu zadawanym przez was napiszcie, do której z nich należy to pytanie . Bo jak będzie nie podpisane to odpowiedzą dwie, albo jedna tylko że po długiej walce z drugą . A to obiecana lista fanów. Fani Aloe : Fani Lotus : L : założysz się że będę miała więcej fanów niż ty? A : nie. :yHRvV: L : i za to cię lubię. Ps. bardzo przepraszamy jeśli był już taki wątek, szukałam, mogłam przeoczyć, najwyżej będą dwa, albo mój będzie w archiwum. Edytowano Listopad 17, 2013 przez Cassidy Link do komentarza
Decaded Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Temat już jest. A raczej tematy. Aloe Lotus Następnym razem patrz uważniej. Zamykam. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts