Gość Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Ale jak to Snips ma swój temat z pytaniami, a ja nie? No cóż... nie sądziłem, że chciałbyś odpowiadać na pytania, więc nie zakładałem takiego tematu dla Ciebie... Ja nie chciałbym?! Pewnie, że chcę! W końcu mało który kucyk zna się na wszystkim tak, jak... z czego się tak śmiejesz? Nic, nic... Już zakładam temat. A więc - pytajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) Chciałbyś zmienić swój kolor? Jesteś taki chudy od urodzenia, czy rodzice cię nie dożywiają? Podoba Ci się jakaś klaczka? Masz jakiegoś innego kumpla od Snipsa? Uprawiasz jakieś sporty? Potrafisz wymienić swoje trzy zalety i trzy wady? Edytowano Listopad 22, 2013 przez Magiczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Jak zdobyłeś swój cm? Jak poznałeś Snips'a? Kim są twoi rodzice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts