Chrysia Krysia Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Zasady proste, ja pisze zagadke, inna osoba odpowiada i pisze kolejną zagadke itd. Zaczynam (Zagadki muszą być wymyślone!) Jakis pan wszedł do sklepu i kupił butlę wody za 8zł, zapłacił 10 zł i otrzymał 2 zł reszty. Potem poszedł do innego sklepu i kupił 2 gumy do żucia za 2 zł. Ile otrzymał reszty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Jeśli dobrze zrozumiałam to musiał jeszcze dopłacić 2 zł. Zagadka ode mnie: Co jest w każdej szkole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Zasady proste, ja pisze zagadke, inna osoba odpowiada i pisze kolejną zagadke itd. Zaczynam (Zagadki muszą być wymyślone!) Jakis pan wszedł do sklepu i kupił butlę wody za 8zł, zapłacił 10 zł i otrzymał 2 zł reszty. Potem poszedł do innego sklepu i kupił 2 gumy do żucia za 2 zł. Ile otrzymał reszty? Tyle ile zapłacił - 2zł @Off-top "zgadki", bo zagadki są zbyt mainstreamowe :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Co jest w każdej szkole?Dzwonek. Co jest niepoprawne w nazwie tematu? Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Harmony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Zgadki zamiast Zagadki. Kto był avatarem Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Chrysia Krysia i ktoś tam jeszcze. Co to za liczba: Jest mniejsza od 100, ale większa od 90 i dzieli się przez 5? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 95 Jaki kucyk z mane 6 nie lubił Chrysalis ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Wszystkie. A jak nie to Twilight. Ile lat ma teraz ktoś, kto urodził się 1 stycznia 1994 roku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się