Princess_Bubblegum Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Chciałbym pochwalić si moim obrazem. Nazwałem go sonic rainboom (bo jakżeby inaczej ) Jest to akryl na płótnie o wymiarach 45x57cm. Niestety, żyję niejako na walizkach, i nie jestem w stanie go ze sobą wszędzie wozić, dlatego chętnie zamienię go na jakieś itemy. jeżeli ktoś chce zobaczyć je na żywo, to mogę go zawieźć do dowolnego miejsca w warszafce. Photo: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Obraz, obrazem bardzo ładny. Świetne kolory, em.. co by tu jeszcze, coś chciałam.. Em, czym to narysowałeś? Farbki? Pastele? A może pisaki? bo ja chyba wiedzę pracę pisaków, też, ale mogę się mylić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Obraz, obrazem bardzo ładny. Świetne kolory, em.. co by tu jeszcze, coś chciałam.. Em, czym to narysowałeś? Farbki? Pastele? A może pisaki? bo ja chyba wiedzę pracę pisaków, też, ale mogę się mylić. Z tego co się orientuje po pierwszym poście są to farby akrylowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Dzięki Turoń, tak są to farby akrylowe. Na początku naszkicowałem ołówkiem, a potem położyłem farby. Ot cała technika. Edytowano Grudzień 9, 2013 przez AwesomeRollerbladingBrony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 i będzie wisiało w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess_Bubblegum Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 Ja mieszkam na walizkach, więc za bardzo nie mam jak to taszczyć ze sobą. Mogę je oddać za koszulkę albo jakiś item mniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 na allegro może wystaw. Powodzenia w sprzedaży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Jakby było wystawione, koniecznie daj tutaj znać,to zawsze dodatkowa reklama i też daj znać czy się sprzedało czy nadal jest możliwe do kupienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts