CallMehMantis Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Rysuję od wakacji i chętnie podzielę się swoimi pracami Więcej wrzucę w późniejszym terminie... Więcej prac(nie tylko "My little pony") na stronie: http://callmehmantis.deviantart.com/gallery/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CallMehMantis Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 Urocza fluttershy mojego autorstwa Proszę o śmiałą krytykę! Dzięki temu mogę poprawić swoje prace 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Według mnie ładnie rysujesz. Namaluj coś jeszcze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Pierwsze rysunki jak dla mnie takie sobie, ale ta Fluttershy Brak słów. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Co do pierwszych prac, można by dużo poprawić. Co do Fluttershy. Popracuj nad oczami, brak tęczówek i widać derpa. Po za tym cud, miód i malina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Co do pierwszych prac, można by dużo poprawić. Co do Fluttershy. Popracuj nad oczami, brak tęczówek i widać derpa. Po za tym cud, miód i malina. W mandze rysowanie tęczówek nie jest koniecznością, a derp w tej sytuacji według mnie wyraża emocje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts