Wilczyca Szarka Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Ok, tu może zadać mi pytaniee... No właśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 1. Do you like pizza? 2. To znaczy lubisz pizze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Grudzień 15, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2013 1. Yes 2. Wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Lubisz EmoShy? Jakie jest twoje zdanie na temat działalności fizycznej i psychicznej mane 6 ? mam nadzieję, że wszystko jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 1. Co lubisz najbardziej jeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Kochanie, następne pytanka: Lubisz EmoShy? Jakie jest twoje zdanie na temat działalności fizycznej i psychicznej mane 6 ? Ok. 1.Tak. 2.Takie, trochę niepewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 1. Co lubisz najbardziej jeść? 1. Zgniłe owoce i kwiaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 2.Takie, trochę niepewne. Nie masz pojęcia co to, prawda? 1. Zgniłe owoce i kwiaty. Wcielasz się w Blossomforth, a nie Chrysalis... - lubisz zwierzaki? Jak tak to jakie najbardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczyca Szarka Napisano Marzec 3, 2014 Autor Share Napisano Marzec 3, 2014 - lubisz zwierzaki? Jak tak to jakie najbardziej? Och! zwierzaki! Kto w ogóle to lubi! (odp. emm... enolaktoriaruesikteropalujestopr wygląda tak: To coś na dole to nos) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slutik Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 co zazwyczaj robisz w soboty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Och! zwierzaki! Kto w ogóle to lubi! (odp. emm... enolaktoriaruesikteropalujestopr Masz odpowiadać normalnie. Blossomforth to klacz, a nie jakieś wściekłe nie wiem co. - Masz rodzeństwo ? - Lubisz kakao ? - Masz własny ogródek ? - Masz przyjaciół.. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Biedna Blossomforth, coś ty z niej zrobiła. ;_; 1. Masz zwierzę? 2. Dzień czy noc? 3. Widziałaś kiedyś gryfa? 4. Znasz jakąś księżniczkę osobiście? 5. Byłaś kiedyś w Kryształowym Imperium? Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts