Metka04 Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 Szukam osób wyrażających zgodę na wykorzystanie ich rysunków na nadruki do breloczków, wisiorków i tego typu drobiazgów. Rzeczy robię osobiście do użytku własnego jak na razie bez sprzedaży plus na świąteczne upominki, ale nie wiem jak w przyszłości. osoby chętne proszę o link do galerii. wykonam selekcję pod względem jakości. Najlepiej takie z tłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Moje to brzydactwa, nie chciane i tak do użytku jakiegoś, ale jeśli już tu jestem to dam te z tłem , co nawet mi się widzą. To chyba mój najlepszy obrazek na konkurs A tu reszta : Moja oc z siostrzyczką, któa jest OC innej użytkowniczki nie z tego forum Jeśli obrazki muszą być większe to napisz Mam większe rozmiary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Styczeń 26, 2014 Share Napisano Styczeń 26, 2014 Moje dA -> http://esc54.deviantart.com/ Jedyne co wolałabym, żeby nie było używane, to ponyfikacje ludzi, w sensie moja czy moich znajomych etc. (zazwyczaj są podpisane, przede wszystkim chodzi mi o Spring Apricot, czyli mnie i Rose Tone, czyli moją przyjaciółkę, jak na razie to chyba tyle ). No i niestety nie mają tła, ale może zaczną się jakieś tłowe pojawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts