Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) Tak sobie myślę nad archiwizacja forum, i pomyślałem ze zamiast posiadania jednego wielkiego zasyfionego archiwum, może by w każdym większym dziale zrobić oddzielne archiwum[Np w dziale Twilight zrobić archiwum tego działu jak poddział] albo zrobić jeden wielki dział w którym będą poddziały dla poszczególnych działów[Dział Archiwum->Poddzial Ławka Lyry i BonBon -> zarchiwizowane tematy] Sadze ze takie cos na pewno pomoże w poszukiwaniu potrzebnych tematów oraz zwiększy trochę organizacje tematów na forum Pomysł nie jest autorski[moj], ale jest bardzo efektywny, na innych forach na których byłem sprawdza się dowkonale Edytowano Grudzień 25, 2013 przez Kxsu Kxreq Link do komentarza
WilczeK Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Komu się będzie teraz chciało to wszytko układać na swoje miejsce Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Stare można już zostawić w spokoju, raczej chodzi mi o te tematy ktore dopiero maja trafic do archiwum Link do komentarza
Airlick Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Wartościowe tematy raczej nie wylatują do archiwum, więc nie wiem, po co robić 30 nowych subdziałów... Link do komentarza
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Bo jakis czas temu był raban jeżeli chodzi o archiwum Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts