delet this Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 No tak gdzie ja mam głowę proszę http://kamilpl94.deviantart.com/ Chociaż mam tam to co na blogu. Oprócz pierwszego OC. Jeśli chcesz się zareklamować to polecam dA Hub XD Link do komentarza
Servant Saber Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Jeśli chcesz się zareklamować to polecam dA Hub XD Wpierw trzeba mieć min. 100 dA pointsów, a i tak to mało daje bo użytkownicy dA Huba działają maszynowo - nie przywiązują wagi do tego w co klikają tylko robią to dla punktów. ;p Najlepszy sposób na reklamę to nauczyć się rysować i tyle. Link do komentarza
delet this Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Wpierw trzeba mieć min. 100 dA pointsów, a i tak to mało daje bo użytkownicy dA Huba działają maszynowo - nie przywiązują wagi do tego w co klikają tylko robią to dla punktów. ;p Najlepszy sposób na reklamę to nauczyć się rysować i tyle. Nie 100 tylko 20. Link do komentarza
Servant Saber Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Nie 100 tylko 20. Ale nadal punkty xd Link do komentarza
Kamiiru Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Mam jeszcze takie małe pytanie czy da się zrobić DA żeby było po Polsku? Link do komentarza
Servant Saber Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Mam jeszcze takie małe pytanie czy da się zrobić DA żeby było po Polsku? Nie, ale dA jest pisane w chyba wystarczająco prostym angielskim aby dało się zrozumieć, a z czasem i tak się przyzwyczaisz do interfejsu strony. :3 Zawsze możesz użyć Google Tłumacza, ale wszyscy wiemy jak to wygląda w praktyce... Link do komentarza
Kamiiru Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Ja to ogarniam. tak tylko pytam. Po polsku zawsze by było trochę lepiej. No cóż trudno. Dzięki . Link do komentarza
Recommended Posts