Burning Question Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Wszędzie już są, a tematu dla Krakowa nie widzę. :c Jak to tak?! Zakładam, bo pomyślałam, że fajnie by było się spotkać w grupie, albo chociażby z 1 osobą, wyjść na spacer albo na małe piwko- cokolwiek. Osobiście, zastanawiałam się, czy nie wyjść razem na drugiego Hobbita, jak ktoś lubi. Mnie interesuje 48 klatkowa wersja z napisami, bo jeszcze takiej nie oglądałam. Chciałabym też gdzieś między 8 a 18 stycznia spotkać grupkę Krakowskich bronych, żeby nowojorski brony mógł obczaić jakich ludzi mamy w fandomie (bo jest ciekaw i pisze się na to) no i żeby pogadać sobie. Myślę, że byłoby to ciekawe spotkanie. ^^ Edytowano Styczeń 5, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Z chęcią bym się spotkał z innymi, ale dla mnie możliwością są tylko weekendy i to i tak nie wszystkie (praca i studia). A jaką datę na Hobbita byś przewidywała ? A może byliby jacyś chętni na 47 roninów? Od 10 stycznia w kinach. Edytowano Styczeń 5, 2014 przez Herudin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ja mam czas kiedykolwiek między 10 a 13 stycznia, więccc... ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Cóż, 12 stycznia mógłbym się spotkać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Na razie informuję że 11go wieczór mam już zajęty, ale cała reszta pozostaje wolna. Zobaczymy jak tam reszta, może ktoś jeszcze sie przyłączy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Wszędzie już są, a tematu dla Krakowa nie widzę. :c Jak to tak?! Jeżeli tak jest to prawdopodobnie większość (mini)meetów jest ogłaszana na facebooku, na krakowskiej grupie. Oczywiście to jedynie moje przypuszczenia (u nas we Wrocławiu tak na przykład jest). Link tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ooo, dzięki. ^^ Ale tam są pewnie większe meety, a mi chodzi też o takie malutkie spotkania nawet w 2 osoby, więc może i tak ten temat się przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Ja TO może tutaj zostawię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Właśnie z godzinę temu to widziałam. Mam już wprawdzie plany na 11 wieczorem, ale na 12 mogę wpaść i tak. I btw. dzięki za info. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się