ThatIsSoSad Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Zawsze wszystko na mnie, ta? xD Nie no, jak ktoś chce zagrać, to piszcie. I tak nie mam co robić... tylko jakieś tam matury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Zwykłam grywać, teraz nie mam HoMM3 na kompie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 w dziale, dawno nic się nie działo. tak więc, zapraszam was do grupy na fb http://www.facebook.com/groups/390748821021093/ mam nadzieję, że z waszą pomocą będzie ona podwaliną do przyszłych rozgrywek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Huh... dział umarł, a ja dopiero się dowiedziałam o jego istnieniu xD' Ale w Heroesa zdarza mi się gejmić, ale rzadko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytka Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Ja się zapiszę Chwila, można jeszcze? Jak można, to: 46416010, od popołudnia do wieczora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) Mam nadzieję, że Bob nie zapomniał jeszcze o liście graczy :( Komunikator Gadu Gadu: 42961045. Dostępny praktycznie zawsze, od rana po późne nocne godziny. Edytowano Lipiec 4, 2013 przez Alexsuz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Bobul, masz mnie dopisać GG w profilu, dostępny w pn. 8-9 wtorki 8-11:40 Piątki po 20 Soboty Po 17 Niedziele różnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się